Son Kontroller
2 posters
Oderon RPG :: Gezegenler :: Terran :: Eden :: Liman
1 sayfadaki 1 sayfası
Son Kontroller
Zero son bir kez daha etrafı kolaçan etti,Valentine'nin enerjisini hiçbir yerde hissedemiyordu.Sonra Otomaru'dan ufak sinyaller almaya başladı.Bir saniye! Zaten oradan gelmişlerdi.Bu önemli değildi.
Suikastçiye döndü ve ; " Ne zaman küçük düellomuza dahil olacağını biliyorsun.Sana güveniyorum". Sonra prense döndü ; "Nerede olduklarını bilen tek kişi ben değilim.Sende hissetmişsindir o gece klübünden gelen enerji dalgalarını heralde.Bizi oraya ışınlar mısın ? "
Suikastçiye döndü ve ; " Ne zaman küçük düellomuza dahil olacağını biliyorsun.Sana güveniyorum". Sonra prense döndü ; "Nerede olduklarını bilen tek kişi ben değilim.Sende hissetmişsindir o gece klübünden gelen enerji dalgalarını heralde.Bizi oraya ışınlar mısın ? "
Zero93gt- Mesaj Sayısı : 22
Deneyim Puanı : 102210
Geri: Son Kontroller
Prensin yüzünde hafif hüzünlü ama öfkeli bir ifade vardı ve ''Tamam ama hatırlatmamma gerek yok herhalde Valentineye dokunmıcaksın'' dedi ve Eldivenlerine güç verdi sonra yere vurdu. Aynı daha önceden Valentinenin etrafında çıkan sütunlar Zero ile Prensin etrafında çıktı ve Prens ''Chaos Version 2 Teleport'' dedi. Aniide ikiside gözden kayboldu.
vegeta_saiyan- Mesaj Sayısı : 69
Deneyim Puanı : 102366
Oderon RPG :: Gezegenler :: Terran :: Eden :: Liman
1 sayfadaki 1 sayfası