Anlaşmalı Kavga
2 posters
Oderon RPG :: Gezegenler :: Ornoks :: Etopia Adası
1 sayfadaki 1 sayfası
Anlaşmalı Kavga
Bu ada üzerinde pek kimsenin bilmediği, genellikle ergen çiftlerin kullandıkları bir mağara vardı. Fakat yılın bu dönemi pek fazla turist ve ergen adaya gelmezdi. Fakat o ne bir ergendi ne de sevgilisi bir başkaydı. Buraya düşünmeye geldiği zamanlardan birinde kendine bir arkadaş edinmişti. Evrende bir benzeri bulunmayan bir arkadaş. Onun bilgeliği onu rahatlatıyordu. Şu anda yeniden onunla konuşmak istiyor, fırtınalar uçuşan beyinini rahatlatmak istiyordu. Yerde bulduğu bir taşı mağara duvarlarına rastgele atarak düşünmeye devam etti...
Jack Sezluc'a- Mesaj Sayısı : 32
Deneyim Puanı : 102252
Geri: Anlaşmalı Kavga
O sırada adada düşünceleri üzerinde yoğunlaşan tek kişi o değildi,bunu biliyordu.Mağaraya ilk adımını atarken onu hissetmişti.Arkadaşı yine ordaydı ve düşünceli bir şekilde hiç kımıldamadan duruyordu.Elinden geldiğince kibar bir sesle ; "Selam,görüyorum ki yine düşüncelerinin esiri olmuşsun dostum" dedi.
Zero93gt- Mesaj Sayısı : 22
Deneyim Puanı : 102270
Düşüncelerine dalmıştı ki yine o tanıdık ses kulaklarına geldi. Sesin geldiği yöne afallarcasına döndü. Elbette ki buradaydı. O her zaman buradaydı. Peki burada mı yaşıyordu? O zaman ergenleri dikizleyen sapığın teki olabilir miydi? Ama bu sezon ergenler ortalıkta dolanmazdı. Ya oğlancıysa ihtimalini düşündü. Şimdiye kadar ona yavşadığını hiç görmemişti.
Tek bir an süren o düşünceleri yine tek bir an süresinde yok etti. "Ah, selam. Bugün nasılsın bilge olan?" diyerek adamın ona gösterdiği şekilde reverans verdi.
Tek bir an süren o düşünceleri yine tek bir an süresinde yok etti. "Ah, selam. Bugün nasılsın bilge olan?" diyerek adamın ona gösterdiği şekilde reverans verdi.
İçinden bir kahkaha atası gelmişti,ama sadece tebessümle yetinerek "Bilge olan mı? O ünvana daha layık olamadığımı düşünüyorum,dost desen kâfi.Nasıl olduğuma gelirsek,bilirsin işte...Her zamanki gibi, bana kalırsa asıl soru senin hazır olup olmadığın? " karşısındaki genç adam sözün anlamı hakkında teoriler üretirken bir anda saldırıya geçti...
Adamın ona öğrettiği şekilde savunma pozisyonunu aldı. Daha önceden bu hareketlere çalışmıştığı. Gösterdiği her teknik için saatlerini harcamıştı. Üstüne buraya daha önce bir çok sefer gelmişti. Alana yabancı değildi. Her türlü hareketini biliyordu. Tüm duyularını keskinleştirmiş, çevre ile bir olmuştu. İlk saldırıyı yapmak istemişti. Tüm enerjiyi kolunda toplarken yumruğunu geriye savurup birden ileriye doğru uzattı. Sonuç, yumruğu kadar büyük mavi alevlerdi.
Kendisi için bu çok kolay bir saldırıydı,basit saldırılarla başlamak erken ölümleri de beraberinde getireceğini biliyordu.Geçmişten kalma bir tecrübe idi bu.Korkunç anılar...Birkaç saliseliğine anılarına daldıktan sonra hemen kendine geldi.Saldırıyı savurmak için elini kaldırdı ve dünyanın enerjisinden alınmış bir psi ball ile karşılık verdi.Saldırı aşamasında olduğu için genç dostu bayağı bir ileriye fırladıktan sonra ayağa kalktı ve kendine geldi...
Korumasını zamanında yetiştiremediği için savrulmuştu. Hemen doğruldu ve ilk aklına gelen savunmayı yaptı. Yine enerjiyi kollarında topladı. Ama bu sefer vücudunun çevresinde kollarını olabildiğince hızlı bir şekilde oynattı. Enerji dilediği gibi sürekli hareket halinde olan küre formuna ulaşmış, bir kara delik gibi tüm rüzgarı kendisine doğru çekmekteydi. Bu küre onun korumasını yaparken en iyi saldırısına hazırlanmak için enerjiyi vücuduna yaymakla uğraşmaya başladı.
Yüzünden tebessümü eksik etmedi.Enerjiyi kullanmasını iyi bilen bir arkadaşı vardı ama evrendeki diğer düşmanlar için çok yetersizdi,çok...Zamanın azizliğine güvenerek düşüncelerinden sıyrıldı ve sakinliğini bozmayarak arkadaşına seslendi ;"Demek tecrübelerinden ders almayı biliyorsun dostum,karmaşık düşüncelerinden anlaşılıyor ki en iyi saldırın bu veya şimdilik öyle düşünüyorsun.Pekala seni bekliyorum"
Merakla saldırıyı bekliyordu.O sırada dostunun kararlı gözleriyle karşı karşıya gelince az önce afallamış olan çocuktan eser kalmadığını düşündü...
Merakla saldırıyı bekliyordu.O sırada dostunun kararlı gözleriyle karşı karşıya gelince az önce afallamış olan çocuktan eser kalmadığını düşündü...
Bir an şaşırdı. Madem o bekleyecekti, o zaman yeni bir şeyler denemenin zamanıydı. Etrafındaki küreyi bu sefer tüm bedenini birden kullanarak havayı sıkıştırmaya çalıştı. En sonunda yumruk boyutuna sıkıştırmayı başarabilmişti. Tüm gücüyle ona doğru fırlattı. Küre havada yol kateddikçe yavaş yavaş düzleşmeye, çember şeklini almaya başlıyordu.
"Güzel bir teknik" diye düşündü.Daha güçlü bir savunma gerekiyordu.Etrafında bir duvar oluşturdu,bu tekniği durdurmak için yeterdi.Sıkıştırılmış enerji duvara denk geldiğinde duvarın bir kısmını yok etmesine rağmen durdu ve yok oldu.Biraz şaşkınlıkla ; " Kendini geliştirmişsin,daha çok gelişmen gerekiyor ve ben sana inanıyorum.Sadece enerjini iyi yönde kullan,kötü yol güçlü gözükebilir ama her zaman sonuç hüsrandır.Bugünlük eğitim bitti,neden adadaki gezintimde bana katılmıyorsun?" dedi ve arkasını dönüp mağaradan çıktı.
Kafasını sallayarak onayladı. Bu enerji teknikleri on çok fazla yormuştu. Savsaklanarak mağaranın çıkışına doğru takip etti onu.
Oderon RPG :: Gezegenler :: Ornoks :: Etopia Adası
1 sayfadaki 1 sayfası